Paraherbs Spagyrisk Ashwaganda 20ml

295 SEK

Ashwaganda

SPAGYRIC

Paraherbs Spagyric Gurkmeja 20ml

295 SEK

Turmeric

SPAGYRIC

Paraherbs Spagyrisk Cordyceps 20ml

395 SEK

Cordyceps

SPAGYRIC

Paraherbs Spagyrisk Maskrosrot 20ml

295 SEK

Dandelion root

SPAGYRIC

Paraherbs Spagyrisk MushroomComplex 10ml

295 SEK

Mushroom Complex

SPAGYRIC

Paraherbs Spagyrisk Oregano Vild 20ml

295 SEK

Oregano Wild

SPAGYRISK

Paraherbs alkemiska örtextrakt – moderna kosttillskott med uråldriga rötter

Paraherbs vill erbjuda de bästa extrakten av örter och svampar som genom historien använts som en del i en hälsosam livsstil. Den klassiska traditionen för örter säger att alla växter på jorden har en speciell gåva till människan. Paraherbs produkter är ett urval av dessa, tillgängliga som lättanvända tinkurer för alla.

Alla våra örter och svampar framställs spagyriskt- det är en mycket gammal avancerad alkemisk förädlingsmetod  som skapar väldigt fina  och mycket koncentrerade extrakt.

Spagyriska örtextrakt är:

Bredspektrumextrakt

Lättupptagliga

Lätta att använda och dosera

Örternas Alkemi

Spagyrik är en sofistikerad metod att tillverka örtextrakt på, utvecklad av alkemister genom århundraden. Det är ett hantverk utfört med mycket passion och stor noggrannhet som lyfter fram örtens inneboende egenskaper.

Utmärkande för extrakten är hur väl de återspeglar växtens naturliga sammansättning av ämnen i en lättupptaglig och koncentrerad form.

Inga enskilda ämnen isoleras ut från växterna då man inom alkemin menar att det är växtens ämnen tillsammans- i synergi- som ger den dess egenskaper. 

Spagyriska extrakt bevarar den naturliga fluktuationen av ämnen i plantan. Den specifika sammansättningen av ämnen i plantan påverkas av en mängd mikrofaktorer som exempelvis växtplats och vilken tid på dagen örten skördades. Det kan liknas vid vin som också naturligt varierar i smak och sammansättning beroende på samma faktorer.

1

Ashwagandaextrakt

2

Nässelextrakt

3

Gurkmejaextrakt

4

Spirulinaextrakt

5

Guraranaextrakt