KÖPVILLKOR

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms.

Alla beställningar över 500kr levereras FRAKTFRITT.

Orderbekräftelse

När beställningen är gjord i webbutiken skickas automatiskt en orderbekräftelse till dig via e-post, som en bekräftelse på att ordern har kommit fram till oss. Mejlet med orderbekräftelse kan sorteras som skräppost av vissa e-postprogram, så kolla gärna i skräppostmappen om du inte har fått någon bekräftelse.

Har du frågor som gäller leverans skicka ett mejl till order@paraherbs.se och glöm ej ange ordernummer.

Har du frågor om produkten skicka ett mejl till info@paraherbs.se.

Leverans

Normal leveranstid inom Sverige är ca två till 5 arbetsdagar. Vid längre leveranstid informeras du via e-post. Vi packar ordern och meddelar därefter när den är skickad. Vi reserverar oss för att varor kan vara slutsålda och meddelar det i sådana fall via e-post. Det går då att avbeställa ordern.

Har du valt det spårbara fraktalternativet får du en spårningslänk via e-post. Paketet aviseras av Postnord via sms när det kommit fram till utlämningsstället. Av olika anledningar kan sms:et ibland inte komma fram, t.ex om du har råkat ange fel mobiltelefonnummer. Därför är det viktigt att du har koll på ditt paket. Du kan hämta ut ditt paket med kolli-id:et i spårningslänken. Läs mer under frakt nedan.

Tänk på att hämta ut ditt paket i tid! Ditt paket ligger i 14 dagar på PostNords utlämningsställe. Skickas paketet tillbaka till oss debiterar vi en extra avgift om 179 kr för våra kostnader för returfrakt och hantering.

Kontakta oss på info@paraherbs.se inom 14 dagar efter mottagen leverans om någon vara är defekt eller om vi har packat fel. Vi kontaktar dig och kommer överens om en lösning. Om paketet har fått en fraktskada ska det omgående anmälas på Postens utlämningsställe.

Ångerrätt

Skulle du av någon anledning ångra ditt köp gäller öppet köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller bara för en vara som är i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda varan, t.ex bryta förseglingen på en flaska, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Se även distansavtalslagen.

Kontakta alltid oss på info@paraherbs.se före du returnerar en vara. Skicka din retur till: Kamiro AB, Propellergatan 13, 211 16 Malmö. Bifoga följesedel och skriv tydligt vad ärendet gäller. Förpacka din retur väl så att varorna inte går sönder i returfrakten. Returfrakten betalas av dig som kund. Returpaket får ej skickas mot postförskott/efterkrav.

Kontakta även Billmate om du använt dig av Billmate checkout vid betalning.

Returer

Kontakta alltid oss på info@paraherbs.se före du returnerar en vara. Skicka din retur till: Kamiro AB, Propellergatan 13, 211 16 Malmö. Bifoga följesedel och skriv tydligt vad ärendet gäller. Förpacka din retur väl så att varorna inte går sönder i returfrakten. Returfrakten betalas av dig som kund. Returpaket får ej skickas mot postförskott/efterkrav. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast, senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot returen.

Reklamation

Är en vara felaktig har du rätt att reklamera den. Kontakta oss på info@paraherbs.se och beskriv hur varan är felaktig och för att få ett reklamationsformulär. Ange även batchnummer på produkten.

Observera att reklamation endast kan ske när varan är felaktig. Reklamation godtas inte på grund av att doft, konsistens eller funktion inte är till belåtenhet, om produkten inte avviker från det normala.

Reklamation godtas ej om du ej tål en råvara, om produkten i sig inte är felaktig. Är du osäker på om du tål en råvara, gör ett så kallat patch-test: applicera en liten mängd av produkten i armvecket och låt vara under natten.

Betalning

Betalar du via Swish eller som företagskund gäller Paraherbs köpvillkor.Tänk på att betala i tid, så du slipper påminnelseavgifter (60 kr) och dröjsmålsränta som utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Har du frågor om din faktura, maila oss på info@paraherbs.se

BESTÄLLNINGAR TILL UTLANDET

Vi levererar till alla länder inom EU. Fraktkostnad framgår när du anger din adress i kassan. Alla ordrar inkluderar svensk moms. Om du handlar i webbshopen från ett utländskt företag debiteras ändå svensk moms, då webbshopen inte har möjlighet att hantera EU VAT-nummer. Vill du som utländskt företag beställa utan moms, kontakta oss innan din beställning för en förskottsfaktura exkl. moms.